L’EQUIPE | Tension mes Milanit dhe Francës për Maignan. Motivi

Duket se ka një histeri në zhvillim rreth situatës së Mike Maignan dhe menaxhimit të dëmtimit të tij, pretendon një raport francez. Maignan u dëmtua gjatë pushimit të fundit ndërkombëtar, pasi pati një problem me pulpen gjatë një loje dhe ashtu siç dukej gati për t’u kthyer për ndeshjen kundër Monza fundjavën e kaluar, ai pësoi një problem tjetër në pulpë, që do ta lërë jashtë për disa javë.

Viti 2022 i Maignan ka përfunduar për Milanin, por ai do të bëjë gjithçka për t’u rikthyer në kohë për Kupën e Botës në Katar, e cila do të fillojë në mes të nëntorit. Sipas L’Equipe, portieri shkoi në Francë kohët e fundit për t’u përpjekur të përshpejtonte kohën e rikuperimit.

Të hënën Maignan shkoi në Qendrën Federale të Sporteve NT në Clairefontaine – një nga bazat e ekipit kombëtar transalpin – me qëllimin për të filluar trajtimin alternativ për dëmtimin e tij të pulpes.

Megjithatë, kjo nuk i ka pelqyer Milanit që dëshiron që ish-lojtari i Lille të kthehet në Itali në mënyrë që ata të mund të menaxhojnë personalisht dhe në mënyrë të pavarur procesin e rikuperimit. Prandaj protokolli i trajtimit do të vazhdojë në Itali, por stafi francez do të monitorojë nga afër situatën e tij.

Do të duhet pak kohë përpara se të bëhen vlerësimet përfundimtare në lidhje me aftësinë e 27-vjeçarit për turneun, por është e kuptueshme dhe e qartë që ai dëshiron të përfaqësojë vendin e tij, ashtu siç ka qenë i dëshpëruar për t’u kthyer herët nga lëndimi për të ndihmuar Milanin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *