Priti gjithë jetën për t’u bërë nënë, kur lindi 60 vjeçe e la burri për një arsye qesharake

Kjo është historia sa e gëzueshme aq edhe e tri sh të e një gruaje, e cila prej 20 vitesh dëshironte shumë të kishte një fëmijë. Atifa Ljajic u bë nënë në moshën 60 – vjeçare, por kur kjo më në fund ndodhi, bashkëshorti i saj e la.

Sipas asaj që shkruan “DailyMail”, 68 – vjecari Serif Noki ndryshoi mendje kur dëgjoi beben të qante në maternitet dhe i tha gruas se ishte tepër i plakur për t’u marrë me të qarat e fëmijës.

Ai vendosi që të largohej ditën kur bebja mbërriti në Novi Pazar, në Raska të Serbisë. 68 – vjeçari i tha bashkëshortes së tij Atifa se vajza e porsalindur do ta mbante zgjuar gjatë natës duke qarë.

Kur u p ërball me faktin se po bra kt iste nënën e re, gruan me të cilën kishte jetuar për vite me radhë, Serif u shpreh si më poshtë.

“Ajo mori atë që donte, tani është e lumtur” Sipas tij, të jetuarit me beben në këtë moshë do të ishte shumë e dëm sh me për shëndetin e tij.

Rasti i Atifas u konsiderua si një shtatzëni e rre zik sh me dhe për këtë arsye ajo u detyrua te qendronte në spital për tre muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *