Fallxhorja jep lajmin e hidhur: Shqipëria do të jetë shumë keq në dy muajt e fundit të vitit

Parashikuesja e fatit, Irini Kakacaj, ishte e ftuar në “Shije Shtëpie” në Tv Klan, aty ku shprehu vizionin e saj për Shqipërinë për fundin e vitit 2022.

Sipas saj, gjendja do të vështirësohet shumë më këto dy muaj, sepse do të ketë kufizime të forta ekonomike. “Siç e kam parashikuar dhe më përpara dhe kam dalë edhe në kanal dhe jua kam thënë, gjërat janë të vështira…

Por tani këto dy muajt e fundit janë shumë, shumë të vështira sepse nga ana e ekonomisë gjendja shtrëngohet një çikë, si në Shqipëri dhe në tërë Europën, nga ana e ekonomisë, gazit, dritave, do ketë shumë ndalime. Të tilla situata. Politika normalisht përpiqen të marrin një rrugëzgjidhje por nuk bëjnë dot gjë dhe kanë arritur të jenë në një gjendje me problemin e ekonomisë, shtetit, shumë gjëra të tjera.

Në Shqipëri do kemi në kohë shumë të keqe sepse 2022 që do hyjmë në 2023 do jetë kàtàstrófë dhe duhet jemi pak të fortë dhe të besojmë që do ia dalim. Në Shqipëri ka arritur gjendja e shkàtërrīmït të ekonomisë, psikologjisë, frika, tměrrï i njerëzve.

Jemi në hapin në qoftë se nëse populli shqiptar nuk do të ketë të ardhmen siç duhet, normalisht do të jenë trup me trup njerëzit.

Nga janari 2023 e deri në qershor, Shqipëria do të rregullohet edhe nga gjendja ekonomike sepse do të marrë një stop kjo histori, nuk do jetë vetëm për Shqipërinë, do jetë për tërë vendet, duhet të marrë një stop”, u shpreh Irini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *