40-vjeçarja nxjerr në shitje veten dhe shtëpinë me ofertë: Për kaq para na blini të dyjave

Për 76 mijë euro mund të blini një shtëpi dhe një grua. Ky ka qenë njo ftimi i pazakontë që i indonezianeje në meidat lokale.

Wina Lia, pronarja e një vile, ka nxjerrë shtëpinë e saj në shitje duke thënë se pronari do të marrë edhe atë për grua.

40 vjeçarja deklaron madje se kjo gjë është tërë sisht ligjore. Wina ka bërë tashmë një numër intervistash tel evizive pas lajmeve të pub likuara, duke thënë se ishte prej kohësh në kërkim të një burri.

Nëna e vetme është shprehur: Dëshira ime është ta shesësh këtë shtëpi, por do të ishte mirë nëse takoja edhe me shokun tim të shpirtit.

Shtëpia e njëkatëshe, përmban dy dhoma gjumi, dy banjo dhe është e arreduar mjaft mirë. Lajmi është bërë viral në rrjetet sociale.

Gruaja shpreson të jetë fatlume tani që lajmi është bërë viral kudo dhe ku i dihet mbase ajo bën realitet dëshirën e saj më të madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *